Mijn naam is Myrte Verwer en ik ben 29 jaar oud. Ik ben een trotse moeder van Louise (3 jaar) en van Hero (1 jaar) en heb een lieve man aan mijn zijde, Dennis. Helaas is ons gezin door de verschrikkelijke ziekte kanker getroffen. Onze dochter Louise heeft in december een hersenbloeding gekregen die haar bijna fataal is geworden. Tijdens de hersenoperatie bleek deze hersenbloeding veroorzaakt te worden door een hersentumor. Een kwaadaardige en snelgroeiende tumor. Een tweede hersenoperatie was noodzakelijk om haar verder te helpen.

Eind januari krijgt zij hier een hersenvliesontsteking overheen. Wat een wonder: ook hier komt zij bovenop! Daarna zijn wij zeven weken met het gezin naar Groningen verhuisd, zodat Louise protonentherapie kan krijgen. 33 bestralingen onder narcose, zo'n klein meisje..

Ondertussen gaat het naar omstandigheden goed met haar en zijn wij al vaker dan eens in actie gekomen. Actie ondernemen voor Louise haar gezondheid, maar ook meerdere hardloopwedstrijden voltooid om goede doelen te steunen. Ik heb een gezond lichaam en de kracht om dit te kunnen doen en dit voor andere te kunnen betekenen. Daarom kom ik ook 22 september in actie voor de Dam tot Damloop voor de  VOKK. Steun jij mij?

Groetjes Myrte Verwer