Ik ben uitgedaagd om de Dam tot Damloop te hardlopen voor het goede doel. Eigenlijk is hardlopen niet zo mijn ding en zou ik maximaal 5 km gaan lopen toen ik in januari 2019 begon met hardlopen, maar toch ga ik deze uitdaging aan samen met familie en vrienden! Speciaal voor de vereniging Ouders Kinderen en Kanker (VOKK). 

Deze vereniging is speciaal geworden nadat mijn nichtje Emma die begin dit jaar te horen heeft gekregen dat zij botkanker heeft. Inmiddels wordt zij hiervoor behandeld met onder andere chemotherapie. Dit is een loodzwaar traject! 

De VOKK biedt steun aan alle gezinsleden van het zieke kind. Zo hebben zij o.a. een tienergids, organiseren zij uitjes en kampen (ook voor broers en zussen) en brengen zij lotgenoten met elkaar in contact. 

De VOKK maakt het mogelijk dat kinderen met kanker de welbekende KanjerKetting krijgen. De KanjerKetting vertelt het verhaal/behandeling van het zieke kind. Kortom de VOKK zet zich op verschillende vlakken in voor het gezin/familie van het zieke kind.  

Dit alles maakt dat ik me in wil zetten voor deze vereniging en dus gesponsord de 10 mile van de Dam tot Damloop ga hardlopen! 

 Just keep going,

Joyce