Sponsor Jan van Eldik

Door VOKK, samensteunjesterker

Jan loopt in september de Dam tot Damloop

Deel dit bericht

Ik loop dit jaar op 22 september niet alleen voor het eerst de Dam tot Damloop, maar ik loop 'm ook speciaal voor mijn dochter Milou (survivor) en voor de VOKK. 

Toen ze 9 jaar oud was, kreeg ze kanker (rhabdomyosarcoom), waarvoor ze ruim een jaar intensief werd behandeld met chemo, operatie en radiotherapie. En met succes. Inmiddels is ze 15 jaren kankervrij. Zo dankbaar.
Hoewel Milou nog dagelijks kampt met de late gevolgen van de behandeling. In de periode dat Milou werd behandeld, had niet alleen zij kanker, maar eigenlijk ons hele gezin. De VOKK begrijpt dit heel goed en is er voor het kind met kanker, voor zijn/haar (groot)ouders, zijn/haar broers of zussen (brussen) en zijn/haar klasgenoten. Zelf ben ik ook een aantal jaren binnen de VOKK actief geweest als vrijwilliger/bestuurslid en heb ‘aan de wieg mogen staan’ van het prinses Maxima Centrum.

De VOKK organiseert onder andere symposia/(groot)ouderbijeenkomsten/vakantiekampen voor patiënten en brussen, ontwikkelt informatiemateriaal, leent leskoffers uit, ondersteunt VOX en is internationaal actief. En natuurlijk de KanjerKetting. Kortom, te veel om op te noemen. Om deze ondersteuning te kunnen (blijven) bieden is veel geld nodig.

Daarom loop ik mee, voor Milou, voor alle patiënten van nu, de overleden kinderen en voor de VOKK. Steun jij mij?
Alvast hartelijk dank!

Hartelijke groet,
Jan