Louise’s Butterflies

Estelle en Ian gaan trouwen en willen in plaats van cadeaus graag geld inzamelen voor de VOKK en de KanjerKetting ter nagedachtenis aan hun dochter Louise. 

De Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) steunt gezinnen met een kind met kanker en werkt aan optimale zorg in alle fasen. Ze zijn er niet alleen tijdens de behandeling, maar ook daarna.

De behandeling van kinderkanker duurt lang en is zwaar. Om kinderen met kanker te steunen heeft de VOKK de KanjerKetting ontwikkeld. Dit is een systeem bestaande uit verschillende kralen. Elke KanjerKraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enzovoort. Als een kind overlijdt, krijgen de ouders een vlinder- of een hartjeskraal voor hun KanjerKetting.

Estelle en Ian hebben veel steun gehad aan de VOKK en voor Louise ook de KanjerKralen verzameld. Met uw bijdragen willen zij graag de VOKK steunen en indien mogelijk de vlinderkraal adopteren.

Veel dank voor uw steun.