De berg op voor de Kanjerketting!

“De berg op voor de KanjerKetting” is een persoonlijk initiatief van een vriendenclub die elk op hun eigen manier, wandelend of fietsend de Alpe D’Huez gaat beklimmen. Naast ieders eigen persoonlijk doel  hebben ze ook een gemeenschappelijk doel, namelijk zoveel mogelijk geld ophalen voor de KanjerKetting.

Vier jaar geleden was de eerste keer dat de Alpe D’Huez werd beklommen. Aanleiding was het feit dat bij een lid van de groep borstkanker werd geconstateerd. Een heel traject van operatie, chemo’s, bestralingen en hormoonbehandelingen volgden. Haar doel was destijds om als afsluiting van deze heftige periode de Alp op te gaan. Een aantal vrienden besloot om haar doel te steunen en samen de uitdaging aan te gaan. De berg werd toen in totaal maar liefst 18 keer beklommen! Tijdens haar ziekte moest ze vaak denken aan de vele kinderen die een vergelijkbaar proces moeten ondergaan, een bijna ondragelijk iets. Om iets voor deze kinderen te kunnen betekenen, werd destijds het goede doel de “KanjerKetting” uitgekozen. Een lichtpuntje voor de kinderen tijdens hun extreem zware behandelingen. In totaal werd in 2013 dankzij vele grote en kleine sponsors een mooi bedrag van € 6.009,- opgehaald.

Nu 5 jaar na de diagnose, gaat het weer gebeuren. Op vrijdag 16 juni gaan 15 vrienden opnieuw de uitdaging aan en willen weer zoveel mogelijk geld ophalen voor de KanjerKetting. Helpen jullie mee om ons doel te verwezenlijken en te zorgen voor een lichtpuntje voor de kids ?

De berg op voor echte Kanjers!

Download Flyer voorkant

Download Flyer achterkant